Vilkår og betingelser

Produktinformation:

Behandlingens særlige egenskaber oplyses på Viilesmassage.dk. Besvarelse af supplerende oplysninger eller spørgsmål i forlængelse af de eksisterende oplysninger, kan opnås på denne mailadresse til Viilesmassage.dk via Viilesmassage@gmail.com, såfremt kunden ønsker det.

Priser:

Ændringer i pris kan forekomme, alt efter dit bestillingstidspunkt. Dette skyldes at priserne er dagspriser og kan ændres løbende. Når Viiles massage accepterer din ordre, vil kunden blive faktureret den pris, der er gældende på bestillingsdatoen. Alle priser er inkl. Moms.

Bestilling:

Behandlingen inkl. Pris på Viilesmassage.dk er blot en opfordring til at udnytte et nedslag i pris, og betragtes derfor ikke som et bindende tilbud. Ved bestilling af behandling fra Viilesmassage.dk binder kunden sig til tilbuddet om at købe behandlingen på de oplyste vilkår og der udgøres dermed ikke en direkte bindende accept. Den bindende aftale træder først i kraft, når aftalen mellem kunden og Viilesmassage.dk er indgået i form af en ordrebekræftelse, hvilket betyder at kunden accepterer det afgivne tilbud.

Betaling:

Dine kontooplysninger som bliver indsamlet ved køb af behandling, sendes direkte og sikkert til PBS via krypteringsformen, (SSL), som kun er forbeholdt dig og PBS. Dette sikrer, at uvedkommende ikke kan se eller gemme dine personlige oplysninger. Beløbet trækkes først fra din konto når varen afsendes fra Viilesmassage.dk.

Risikoen for hændelig undergang eller forringelse:

Risikoen ved at bestilte behandling går til grunde eller beskadiges, på grund af hændelige forhold overgår først til kunden, når behandlingen er overstået og kunden har forladt Viiles massages matrikel.

Reklamation:

Følgende er gældende ved en behandling ved Viiles massage: En eventuel reklamation i forbindelse med opdagelse af gener og eller ubehag, skal ske til Viilesmassage.dk senest dagen efter kunden har modtaget behandlingen. Hvis ikke, mister kunden retten til at anklage Viiles massage for disse gener og eller ubehag. I tilfælde af gener og eller ubehag, bedes du angive og forlangende vise, hvori generne og ubehaget består.

Endvidere er følgende gældende ved køb af en behandling ved viiles massage: Reklamation skal ske indenfor rimelig tid efter kundens behandling, hvorefter kunden er forpligtet til at undersøge generne hurtigst muligt.

Ansvarsfraskrivelse og garanti:

Da vores hjemmeside ikke kontrolleres af Viilesmassage.dk. Derfor kan vi på ingen måde stå til ansvar for andet indhold på siden.

Oplysninger om behandlingerne der ikke indgår på hjemmesiden.

Bivirkningerne efter en behandling ved Viiles massage, kan der opstå følgende reaktioner i kroppen. (Dette er dog kroppens positive svar på at kroppen er ved at udrense.)

Typiske og hyppige symptomer efter en behandling ved Viiles massage.

 • øget velbehag og afslappethed
 • øget træthed og bedre søvn
 • utilpas – svimmelhed, kvalme, hovedpine – evt. feberlignende symptomer
 • kulderystelser eller ekstra varme i kroppen
 • øget sved- eller slimafsondring fra næse, mund og svælg
 • følelsesmæssige udbrud
 • udtalt tørst
 • midlertidig opblussen af gamle sygdomme
 • øget toiletbehov med kortvarig forandring af lugt og udseende af urin/afførring
 • Øget smerte og ubehag
 • Utilpas i nakkeregion

Sjældent tilfælde

 • Opkast
 • Sovende lemmesdele

Som følge af disse bivirkninger pålægger viilesmassage intet erstatningsansvar, hvis dette giver gener, er det på eget ansvar at tage kontakt til Viiles massage for udbedring af forekommende gener, hvis Viiles massage ikke kontaktes minimum 24 timer efter generne i følge kunden er det derved ude af viilesmassages kontrol.

Fortrydelsesret:

Der er ingen gældende fortrydelsesret, kontakt viilesmassage for mere information til dette.


Hjemmesiden Viilesmassage.dk drives af firmaet: Dandomain.dk

FIRMANAVN  CVR nr: 41861754

TELEFON: 26 78 64 70, ADRESSE: Gråstenvej 8, 6200, BY Aabenraa


Forbehold for ændringer:

Viiles massage forbeholder sig ret til at ændre og opdatere de regler og betingelser, der er gældende for denne hjemmeside. Du bedes derfor holde dig opdateret løbende om eventuelle ændringer.