Priser

30 min massagebehandling
295,00.-/
Nakke og skulder- behandling
315.-/
60 min massagebehandling
445,00.-/
90 min massagebehandling 
700,00.-/
Cupping behandling 
195,00.-/
Cupping behandling m. 30 min massage 
395,00.-/
Taping
50,00.-/

Massagebehandling

Fysiurgisk massage 
Fysiurgisk massage er en massageform, hvor jeg arbejder dybt i væv og muskulatur. Massagen tager udgangspunkt i kroppens anatomiske opbygning.
En fysiurgisk massage udføres ved hjælp af forskellige massageteknikker, der gør det muligt for mig at tilpasse den fysiurgiske massage til den enkelte klient og eventuelle problemer. Massageformen afstresser, udskiller affaldsstoffer, anvendes forebyggende mod skader, afhjælper muskulære problemer og ikke mindst for pleje af velvære.
Sport massage 
Sportsmassage er en dybdegående massage, som er særdeles effektiv til forebyggelse og behandling af muskelskader og sportsskader.
Denne massageform er gavnligt for alle, der er fysisk aktive, det kan være både professionelle sportsudøvere og  motionister. 
Wellness massage 
Wellness massage er en massageteknik, som tager helhed i hele kroppen, denne teknik giver en dyb afspænding og fornyet energi. 
Det er en massagetype, som er en mere overfladisk massage, det vil sige, at denne behandlingstype er, hvor man ikke går ned i væv og muskler, men forholder sig mere overfladisk til kroppen. 
Cupping
Cupping renser bindevævet, dvs. det væv, der omgiver vores muskler. Cupping kan have gavnlig effekt på en lang række fysiske gener samt krops- og muskelsmerter. Derudover kan cupping behandling og -massage være med til at booste immunforsvaret såvel som give dig øget velvære.
Taping
Taping er med til at stabilisere og støtte. Samt afhjælpe overbelastning, inflammation m.m.
Tilbyder flextape, kinesiotape og sportstape behandling